CAFFELATTE

NELLIE STENEBERG HAR fortfarande min kära kamera så jag kör på gamla bilder, eller bilder på saker jag vill ha, tills jag får den igen. Har kommit på att jag faktiskt saknar den när den är borta.
Och åhhh, min dåliga ekonomi gör livet tråkigt. Det som är så jävla förargligt är att varje gång jag är fattig så hittar jag allt i världen som jag vill ha och när jag är rik så finns det fan ingenting så då köper jag upp mina pengar på typ... wayne's. Svinigt bra plan som vanligt.


Sommaren hade gärna fått stanna ett tag till.



30


BESITTER DETTA HALSBAND från bikbok and now I'm greedy for this one:


Har verkligen gått och blitt kär i accessoarer på senaste tiden.

Just nu kan klockan också vara lite mindre så jag skulle få hinna se ett par avsnitt oc. Men det är ta mig tusan snart dags att gå i säng. Och bara det kommer ta en timme.... Kul att man har hittat något man är bra på, att vara i tid dårå!


KLARA EH ÄR TJOCK

MIN FINA BÄSTA vän Klaris fyller sexton och vi fikar hos na nu.

JEG FLAKKER RUNDT

KUL ATT JAG är bra på att uppdatera osv... Nä men seriöst hur dålig får man va? Synd då också att Nellie har min kamera så jag inte kan ta bild på mina nya grejer och visa upp! Ni får nöja er på lite random bilder som har tagits sen sist!


Det var pokernight @ Fannys place!

Hade tråkigt en dag

Sen är resten på kameran och de får ni en annan dag. Ha de gott.

I'M IN LOVE


MIN KÄRA VÄN Amanda visade mig detta fetbra klipp!

WAYNE'S

IKVÄLL KOM KLARIS hit och vi såg film och bara hängde! Det gjorde min kväll måste jag ju säga. 

Har inga bilder att bjuda på från idag eller igår så ni får två närisar på mig och Klara när vi var på Wayne's för några dagar sen.

I HAVE TO BREAK DOWN ON THE CORNERS OF THIS WORLD

JAG KAN TYP inte gå på stan utan att komma hem med någonting längre!! Haha, måste skärpa mig på den fronten. Aja, detta är iallafall lite av mina nyköp dårå.


DRYGT

ORKAR INTE ATT min kamera och min dator inte samarbetar just nu. Kameran börjar typ blinka som ett fån och vägrar föra över några bilder alls. Extremt frustrerande.

HELT RANDOM

"VEM VILL BLI miljonär" - älskande namnsdagsbarnet Klaris sitter hemma hos mig och försöker undvika att bli pussad av Felix! BRA PLAN.
Nä okej ska försöka vara liiite seriös nu. Idag har jag jobbat, shopppat och hookat up med Klarran. Visar mina shoppingfynd imorn! Även lite bilder från ikväll. Nu blire filmen Midsommar och sen straight to bed. Upp 7 imorn och cykla till Ålidhem, wanna trade?

THERE WILL BE NO NEXT TIME

BEGER MIG NER till stan en snabbis för att kolla in lite grejer!

UMEÅ BY NIGHT

JAG, KLARA AMANDA och Nellie placerade oss på taket och myste hela kvällen, perfekt avslut på en lugn birthday! (foruteen plus two) Haha....
Tog ungefär hundra failade hoppbilder...
Jo det kan hända att det spårade lite i slutet.... 

MY SWEET SIXTEEN

IDAG BLIDDE JAG sexton for real vilket kändes gött! Dagen spenderades med sköna människor (typ min släkt och mina bästa) ! Fick typ att jag ska få åka till Sthlm i höst med mamma, en ny cykel, en halsduk, Wang-kopian från Modekungen, väskan alltså, ID-puder och lite annat smått och gott!
Farfar och mormor
Mamma och morfar

THE DAY BEFORE TODAY

MÖTTE UPP KLARIS i stan i går. Vi satt och pratade, spanade och fotade en stund på apis innan vi begav oss till Waynes för att käka middag med Moa!
Sen gick vi till SF och träffade dessa sötisar!

AND WHEN IT RAINS ON THIS SIDE OF TOWN IT TOUCHES, EVERYTHING

VILL BARA STANNA i sängen hela dagen. Kan det inte vara supersol och supersommar? Jag saknar Bettnes juu.D

BADAPAPAPA I'M LOVIN' IT

@ POLINAS PLACE igår kväll!

'CAUSE YOU'RE ALWAYS IN THE RIGHT PLACES

INGET HAR BLITT gjort idag. Orkar inte riktigt ta itu med allt. Har fortfarande inte sovit så mycket. Men jag hoppas ändå att det blir något roligt i kväll. Känner inte för att sitta hemma heeela dagen.
Och ursäkta, jag fattar att ni ledsnar på photoboothbilder, men min kamera är hos pappa och att hämta den känns som en extrem ansträngning... Haha, lat tjej med tanke på att de typ bor next door. Men det kanske kommer lite bilder senare dock. Vi får se.
So long suckers! ♥

GÖDA

SITTER OCH ÄTER middag med mina mongovuxna. Ikväll blir det efterlängtade Inception med Amanda och Nellie, kommer bli awesome. Köpte btw en ny tröja som var helt världens impulsköp men det dög ju bah fint! ÄR NÖJD HEJDOOO.

OH, NOW YOU KNOW I JUST DON'T CARE


HEMSK UPPDATERING I know... Något som dock inte var så hemskt var gårdagen, sjukt rolig kväll! Tjejmiddag hos Amanda med Klara, Amanda, Pollan och Nellie. Och seriöst, mina vänner är kockar för det var fan det godaste jag ätit på länge!
Senare på kvällen tittade Frans, Hampus och Josef förbi också!

Snodde bilderna från Klaris!

UNDERBARING


HAR VÄRLDENS BÄSTA Moa på besök och det är trevligt som väntat! Vi har nyss kommit hem efter en kväll med massa olika grabbarrr och nu blire sängen, för vi ska upp tidigt och shoppa imorn vettu!
(Bilderna är gamla. typ från April eller så, våras iaf)


A DROP IN THE OCEAN

ALLTSÅ ÅH JAG vill ut till havet och bada nununu! Sjukt entligen att jag längtar så mycket till hösten för alla mysiga kläder och färger men ännu inte har fått nog av sommaren! Det får gärna räcka ett par soliga, varma veckor till tack! Idag blire stan med Moa. 

JUSTE

NÄR JAG ÄNDÅ håller på så kan jag ju lika gärna lägga upp lite bilder från gårdagen! Inte för att det blev så många och Nellie hann inte bli fångad på en enda. Men ändå. Hade iallafall en twisted kväll hemma hos Nellie med henne, Polina och Amanda. Awesome!




ORANGE COUNTY

NU; OC!


MITT NAMN ÄR MYCKET OCH JAG VILL HA MER

OM MAN ÄNDÅ kunde förlora asmånga kalorier genom att jobba och titta på oc! Nu är ju inte det fallet så efter middagen så blir det väl att jag tar mig en springtur. Sen är nog kvällens planer att träffa Moa!
Jag har jobbat hela dagen och man kan ju inte säga att mitt jobb nummer 2 är så jobbigt. Och lönen kom äntligen, lovely!

Satt och solade en timme innan jag började, verkligen huuur skönt som helst!


Har inte dålig utsikt heller!
Suddig jobboutfit... Synd att det inte är lika snyggt som ICAs!

Lön for the win


RSS 2.0