PALLA KÄLLKRITIK

ÅH KÄLLKRITIKANALYS ÄR inte okej. Seriöst, jag orkar inte skriva två a4 om ett Tyskt medieföretag? Och sen har vi spanska och artikelskrivande på det, fan.

PARKERAR MIG FRAMFÖR...

...GREY'S ANATOMY! ÅH sakna säsong 1 btw!


TRE

LITE SÅ HÄR går jag runt och ser ut mest hela tiden! Älskar min nya tröja från monki med fransar på axlarna - mest för att den är svart och så jävulskt skön, haha. Hade premiär för mormors gamla väska idag också, det satt fint! Nu bär det av mot USM för lite träning och senare ikv blir det städning och Grey's. Kommer bli awesome. 

LÖRDAGSGODIS

DET ÄR PÅ godishuset det händer en lördagskväll! Detta var då mina goa vänner och godishuset från i lördags. Amanda och Nathalie var också med men de kom tyvärr inte med på några bilder!

NEW IN


TITTA VAD MAN kan hitta helt bortglömd i sin mormors garderob om man bara snokar lite. Hittade en masssa annat också men det tänker jag sno åt mig en annan gång! Vill ju inte kräva min mormor på alla hennes gamla kläder på samma gång sparar lite till nästa besök, haha.

N.E.S


NELLS

NU SKA JAG dra mig mot bästa flickan till vänster på bilderna och imorn ska vi upp och jobba järnet!

THAT DON'T IMPRESS ME MUCH

HÄNGDE MED DESSA godingar idag efter skolan och det var trevligt som snus!
Och idag köpte jag en sån där rolig leoluva från monki. Vågat klaris!

OM JAG FICK BESTÄMMA

(asos)
OM JAG FICK bestämma så skulle dessa outfits bo i min garderob i morn! Enkelt och bra.

NY FAVORIT

MOR MIN VAR i Turkiet och tog med sig en knallröd ring hem och gav den till mig och det var underbart!

HOS FINA FANNY

FIKA HOS FINA Fanny på dagen i lördags. Saknar henne varje dag för vi träffas ju aldrig! Så det var mycket trevligt att svänga förbi henne ett tag och träffa henne och Viktor, och lite Matilda! De är såna finisar allihopen! Har bara två suddiga bilder men jag bjussar på dem!

SATURDAY NEVER GOES OUT OF FASHION

VI HÄNGDE HOS Polina i lördags och det var göött!



♦♥♣♠

NI FÅR BILDERNA en annan dag. Nu får ni en gammal bild.

POLINAS PLACE

BEFINNER MIG I Polinas fina lägenhet med henne och Nellie för tillfället! Snart blire mat och efter det så återkommer jag med fina pics på oss. PUZ

GODMORGON

DET SER UT som att ja inte har någon hals men det har jag.
Ringde nyss och väckte min käre vän Fanny, förlåt för det gmn! Planen är att vi ska fika lite och catcha up. Cool engelsk översättning där. Senare i kväll får vi se hur jag gör men planen är inte att ligga hemma och ruttna! Vi hörs!

EN TREDJEDEL AV DEN JAG VAR GÅR HEM

HALLÅ GOTT FOLK! Kvällen slutade upp hos Emma med trevliga människor och spelkväll osv! Awesomee.
Just nu avrundar jag och Ylva med lite Berts dagbok innan vi kryper till sängs. Jag bjussar på ännu en photobooth men det får duga.

I WISH

TYP LITE HUR jag såg ut idag. Åh, jag orkar inte att man blir så skabbig efter en skoldag men jaja.
Drog en fika med Maja och Nellie efter skolan idag och sen har jag bara kommit hem och nu får vi se vart kvällen för mig!

NÄSTA INKÖP

OM JAG FÅR bestämma så får denna finis bli min nästa månad!

I LÖRDAGS

HÄNGDE MED SKÖNA brudar hos Saga i lördags. Det var sjukt trevligt.

VAD JAG BRYR MIG OM ÄR ATT HÖRA DIG ANDAS, VETA ATT DU ÄR NÄRA

ÄR DÅLIG PÅ att uppdatera. Och prioritera. Och gå och lägga mig i tid. Och städa. Men jag bifogar lite höstbilder som jag tog på vägen till jobbet i söndags.
Och folks. Jag har haft en awesome helg. Trots att jag har varit lite sjuk. Men nu är jag frisk och back on track. Tack vare awsome musik ->hela själen var bruten<- & How I met our mother - bästa medicinen.
Godnatt peeps!

YOU KNOW YOU MAKE ME WANNA SHOUT

DET BLEV EN rätt så lugn dag igår då jag mest bara sov och kurerade mig. Var nämligen lite  sjuk osv. Men idag känner jag mig bättre! Så jag hoppas att kvällens planer går i verket. Men då kommer vi till dagens dåliga nyhet. Min chef ringde nyss och frågade om jag ville jobba åtta imorn = min lördagkväll är jävligt begränsad. Men jaja, vad gör man inte för några extra plagg i garderoben haha.

FÖR DIG SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM

HAR PRECIS SOM alla andra fått upp öronen för Daniel Adams-Rays nya singel och den ekar i hela huset just nu. Eftersom att mamma och Christian är i Turkiet för ett tag så har jag tagit över rollen som husmor och matar katten och lagar mat och tar in posten och städar osv. Spännande och typ... astråkigt men vafan, livet är som det är. Måste ju lära mig att leva själv nångång!
Snart blire sängdags i mammas stora säng! + några centimeter på brädden och livet känns genast mycket lättare. Men först - några avsnitt How I met your mother! Ursäkta för ett rätt tråkigt inlägg! Puss

HUR SOM HATTAN

IDAG HAR JAG jobbat och dragit in kosing! Var dock sjuukt nervös innan jag åkte dit. Hade ju inte jobbat på flera veckor. Men det gick bra! Jag hade inte glömt allt som jag föst trodde. En annan bra grej med denna dag var att jag hann skriva klart min novell. Så nu kan jag bocka av det från min en mil långa lista på saker som måste göras. Men nu är sova faktiskt prio ett! Så godnatt peeps!

RING ME

HAR LITE NYA darlings i min ringkammare, visar fler favoriter senare!

VI VET HUR ALLT SKA BLI NU ALLT ÄR SAGT LUFTEN ÄR REN

ÅT MIDDAG HOS Nellie igår och det var asgott och trevligt osv! Sen vare partajs med min käre klass och det var trevligt det med. 

OBS, INTE TACOS

ETT GÄNG GOA flickor gjorde mig sällskap igår och vi lagade mat och såg idol. Och trot' eller ej men vi sket i tacosen och improviserade ihop lite kycklingenchiladas!'







RSS 2.0