I'M OFF

DRAR MIG NER mot staden för att käka middag med Polina, Nellie och Klara. Sedan kommer Amanda och vi stciker tilll Nellie för att spendera natten. Och imorn blire jobb... Haha hur ska jag palla detta?

YOU ARE MY SWEETEST DOWNFALL

BIO IGÅR MED Klara och Amanda! Svintrevligt. Efter filmen satte vi oss på bryggan vid kajen och myste. Härlig kväll!

Kul att jag gör någon sär min och förstör bilden...


Okej vi är inte seriösa. Bara smått störda haha.


CAN'T YOU SEE THAT IT'S JUST RAININ'


OM JAG KÄNNER
mig rätt så kommer detta vara min dag. Men jag hoppas på annat! Det jag borde göra är iallafall att dra ut och springa. Alldeles för längesen. Men jag vet inte hur taggat det var i regnet. Åh, kan inte min lön komma snart?


LIVET KUNDE VARA BÄTTRE JUST NU

MIN JÄVLA MOBIL bestämde sig nyss för att lägga ner verksamheten, rödängsbussen bestämde sig för att inte gå 17.12 och min tröja bestämde sig för att bli en storlek större i tvätten. What's up with all that crap!?
Skulle ner och träffa Nellie på stan med nu sket det ju sig eftersom att också cykeln min är trasig. Åh jag orkar inte.....
Hoppas iallafall på en bra kväll, först hemmagjord pizza  och sen bär det av mot filmstaden med Klara!

JUST ANOTHER MORNING

HAR BÄDDAT NER mig i soffan för några avsnitt OC så här på morgonen. Men först ska jag nog ta mig lite frulle.

CHECK✔

KÄNDE MIG HUR smart som helst när jag målade min helt avflagnat svarta ring helsvart igen med nagellack! Så nu är den som ny och användbar igen, tjoho!
Hade en mysig kväll som väntat, och nu blir det nog lite städning av mitt bombnedslag till rum och sedan ännu lite film.
Ber om ursäkt för alla photobooth bilder...

TROUBLE SLEEPING

MÅR INTE SÅ bra just nu, så i kväll får bli en myskväll med massa trevliga småsaker som glädjeämnen! Jag tror jag kilar ner till affärn' och shoppar lite vindruvor och bonaqua päron. Kanske hyr mig en film. Ska bli mysigt. En jobbig grej som jag måste göra är dock att ta bort en fläck på min nya fina vita tröja som jag visade nyss. Håll tummarna på att den går bort för annars så måste jag köpa en ny...
Vill så hemskt gärna ha denna finis, funderar på att beställa hem den när lönen kommer!

EVEN THOUGH I KNOW IT CAN'T BE US I'M NOT SAD

DÅLIG UPPDATERING PGA späckad, astrevlig helg, tack alla fina för det, speciellt Nellie och Moa som stod ut med galen surhet från min sida, hahah!
Ludvig och Emanuel drog nyss så nu blire att typ mysa, kanske se någon film eller ett avsnitt That 70s show... haha. Drygt bara att jag ska upp och jobba imorn men det ska nog gå finemangen, så har ni vägarna förbi Sörmjöle tycker jag ni ska titta till vid Systrarnas sommarfik.
Köpte mig två myströjor idag, gillas!

HUVET GÅR BOBOBOBOBOBOM

KVÄLLEN SPENDERADES MED min fina vän Amanda, galet mysigt. En gammal bild på oss. Shit va kort mitt hår va!!

ATM

The Kooks – Sway
Muse – Supermassive Black Hole
Arctic Monkeys – Fluorescent Adolescent

JAG VET, DE är gamla men de är nya för mig och totalt awesome. Elr Supermassive Black Hole är väl kanske inte ny ens för mig men den är mig kär, haha.


THURSDAY I DON'T CARE ABOUT YOU

EXTREMT TRÅKIG torsdag som till stor del bara bestått av städning och målning av naglarna. Men snart blir det ut och äta med familjen och sen fara ut oh springa och sen duscha i en miljon år! Fy fan vad nice!

Spenderade en skruvad gårdag med mina bästa! Klaris jag snodde din bild.


JÄRNÄS

HEMMA FRÅN JÄRNASKLUBB igår! Extremt skönt att få duscha och sluta lukta hav! Här kommer lite bilder på mig och Nellie när vi var ute på äventyr. Puss.







SEASIDE


SITTER JUST NU i bilen på väg ut till sutgan vid havet, känns hur skönt som helst att bara få komma bort från Umeå och mysa och åka båt och ring, så där ska jag spendera det närmaste dygnet. Vi hörs!

Min finis Nellie kanske också kommer ut med hennes familj vilket skulle vara hur awesome som helst, jag håller tummarna! Och jag lovar att det där var sista av bilderna på mig och Nellie från trädgården, haha!

AND I AND I NEED YOUR SOUL CAUSE YOU'RE ALWAYS SOULFUL

BLEV EN MYSIG, spontan kväll på stan med Moa och Nelly. Nu blire snart sovdags för imorn äre stugan som gäller. Sleep tight!



SOMETHING GOOD CAN WORK

LITE FLER BILDER från hur vi såg ut på dopet... Idag får vi se vad som händer. Hade pratat med Klara om att ses men än så länge har jag fortfarande pjamas så vi får väl se om det hinns med. Men jag hoppas det för det var länge sen jag träffade den tösen!

 


MOVIENIGHT


DET BLEV EN tripp ner till stan igårkväll för att se bio ändå. Det var trevligt. Sedan drog vi hem till my place och såg 17 again innan vi somnade.


DOP...(PET I SÖRMJÖLE)


BEFINNER MIG HOS
flickan på bilden. Vi får se vad det blir ikväll men kanske bio, ingen av oss har sett Eclipse så det vore ju fetch ifall vi fick ihop det! Idag har vi sjungit på ett dop och tjänat kosing. Lite så här såg vi ut: (Den svarta fläcken på mind kind är spegeln som är lite smussi bara.)

Efter det blev det systrarnas sommarfik i Sörmjöle och bad i havet!

HEJ

HEJ JAG ÄR Klara och eftersom att jag har galet mycket tid över nu när det äntligen är sommar så kan jag lika gärna blogga om vad jag gör osv. Då kanske jag också får en anledning att fota mer, man vet inte men kan ju alltid hoppas. Idag har i alla fall jag, Petra och Ellen badat i kalkbrottet i Brännland, finns tyvärr inga bilder från det men jag slänger upp lite bilder från igår som jag och Nellie tog ute i solen efter middagen.

RSS 2.0